Parovi: Jelena Krunić se vraća u luksuznu vilu? VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Jelena Krunić se vraća u luksuznu vilu? VIDEO

Sinoć je u rijalitiju Parovi u sklopu emisije "Goli život", došlo do žestoke svađe, kada je Milomir Marić izjavio da će se Jelena Krunić možda vratiti u luksuznu vilu.

Naime, poznati voditelj želeo je da vidi reakciju učesnika Parova, posebno onih koji su bili u konfliktu sa Jelenom, te se našalio i upitao ih, kako bi reagovali kada bi go-go igračicu produkcija odlučila da vrati u šou. Prva se pobunila Zorica Dukić koja je zadobila udarce od Krunićeve, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bi ostali bili veoma srećni da je ponovo vide u vili:  "Vi Mariću znate da se Jelena Krunić neće vratiti, a znate i zašto", rekla je Zorica i iznervirala Vesnu Rivas koja je odmah skočila da se svađa:

"Ko si ti kamenjarko, da praviš raspored", dodala je.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.