Parovi: Aleksandra Subotić izbačena iz vile zbog napada! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Aleksandra Subotić izbačena iz vile zbog napada! VIDEO

Sinoć su u rijalitiju Parovi održane nominacije, koje nisu mogle da prođu bez incidenta, koji je izazvala Aleksandra Subotić!

Naime, sve je počelo tako što je Branka Okuka započela raspravu sa Nikolom Strahinićem, kog je nominovala. Oni su razmenjivali žestoke uvrede i svašta rekli jedno o drugom, a u jednom momentu, Aleksandra Subotić je skočila u zagrljaj Nikoli, da ga podrži, jer ni ona ne voli cimerku iz vile. Između njih je onda krenulo vređanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a voditeljka je htela da spreči veći incident i odlučila da Aleksandru izbaci iz vile i pošalje u izolaciju. Međutim, dok je obezbeđenje Parova ušlo da je odvede, ona je već počela da gađa Branku, pa je njena kazna u izolaciji produžena i povećana novčanom kaznom.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.