Parovi 2015: Ružica odbrusila Filipu - Pet puta sam ti rekla nemoj da piješ! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Ružica odbrusila Filipu - Pet puta sam ti rekla nemoj da piješ! VIDEO

Nova rasprava između mladog para koji učešćem u rijaliriju Parovi 2015 svakodnevno šokira javnost. Ružica i Filip raspravljali su se oko Filipovog poljubca sa Atinom Ferari.

Da li Ružica samo igra veoma dobru igru sa Filipom kako bi se zadržala što duže u rijalitiju Parovi 2015 ili zaista ne zna šta želi sa njim? Naime, pevačice jedan dan voli Filipa, dok mu sledeći dan zamera nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << novo.

U toku izbacivanja u nedelju, Ružica je rekla kako je Filip isti Gasttozz, i da joj više ne treba, a svedoci smo njihovog seksa koji je usledio iste noći i to bez pokrivača.

Ovog puta, bivša modelsica zamerila je Filipu poljubac sa Atinom Ferari kog se on ne seća. Ona misli da to može da mu se dogodi i sutra, da se jednostavno ne seća onoga što je uradio. Dok je on njoj pokušavao da objasni da ga ni jedna ne interesuje osim nje, ona je vukla na svoju vodenicu.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.