PAROVI IZGOVORILI SUDBONOSNO DA A ONDA SE DESILO NESTO SASVIM NEOCEKIVANO

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROVI IZGOVORILI SUDBONOSNO DA A ONDA SE DESILO NESTO SASVIM NEOCEKIVANO

Čak šest parova u vili rijalitija "Parovi" danas je stalo na ludi kamen.

Pred matičarem Alenom Azarićem izgovorili su sudbonosno "da" Mladen i Branka, Anamarija i Tihomir, Nikola i Zerina, Mili i Mirela, Slađa i Kem, ali i Dalila i Dejan. Pravo iznenađenje za gledaoce, ali i same učesnike rijalitija bio je trenutak kada je Mungos ustao i izrazio želju da i on oženi Davidovu i Dejanovu mamu Biljanu.

Ona je pristala na to, pa su se i oni zakleli na vernost i večnu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ljubav pred matičarem Alenom Azarićem. U vili je onda je počela prava fešta. Stigla je torta, trube su zasvirale, svi gosti su bili na nogama, a među njima i poznati pevači Era Ojdanić, Mira Škorić, Jami, itd.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

E, SAD JE OTKRIVEN! Skriveni došao na svadbu, PREPOZNALI ga učesnici - pa, zar ON?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017

Stari lisac...Učesnici pete sezone rijalitija "Parovi", danas uživaju na kolektivnoj svadbi, prvoj u istoriji rijalitija...Pogledajte OVDE kako je Mladen muvao striptizetu. ..Dalila Mujić i Dejan Dragojević, Mladen Vuletić i Branka Okuka, Anamarija Džambasov i Tihomir Filipović, Kameron Mejfild Kem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.