Ovako je proteklo rijaliti venčanje u Parovima (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 18.Jun.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je proteklo rijaliti venčanje u Parovima (VIDEO)

(foto: Screenshot) Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz venčali su se danas pred TV kamerama, u uživo programu, u okviru rijalitija Parovi.  U ranim jutarnjim časovima su vilu posetili frizeri i šminkeri kako bi sredili ukućane za ovaj događaj, a 2 sata posle podne su stigli i muzičari. Svi tradicionalni običaji su ispoštovani, pa je tako Gastoz kupovao mladu, pre samog svečanog čina. Venčanju je prisustvovala i Marinkovićeva majka, koja je Zorici poklonila ogrlicu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je sestra po ocu sa njom pozdravila samo hladnim rukovanjem, bez zagrljaja i poljupca. Budući da produkcija nije ispoštovala sve zahteve koje je ovaj par imao, Gastoz je u jednom momentu napravio scenu i uputio gomilu uvreda na račun produkcije rijalitija. A kako je proteklo samo venčanje pogledajte u nastavku.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal na venčanju Zorice i Gasttozza: Ružica zapalila venčani list! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2016

Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić venčali su se danas u rijalitiju Parovi, a nekoliko trenutaka nakon svečanog čina Ružica Veljković je odlučila da upropasti sve i napravi skandal...Naime, kada su Zorica i Gasttozz izgovorili sudbonosno DA i zajedno sa svatovima se preselilli u dnevnu...

Nastavak na Svet plus...

Haos na venčanju u Parovima: Gasttozzova sestra nije htela da poljubi Zoricu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2016, 00:26

Zorica Dukić i nbsp;Gasttozz u rijalitiju Parovi danas su se venčali, ali je došlo i do pravog haosa kada se Nenadova sestra pojavila u vili i odbila da poljubi buduću snajku.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.