On je sinoć ušao u vilu Parova i odmah uradio ovo!

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je sinoć ušao u vilu Parova i odmah uradio ovo!

Sinoć je u rijaliti Parovi ušao novi učesnik koji nije gubio vreme, pa se odmah dao u akciju i šokirao svoje cimere.

Naime, nakon glasanja za njih troje od kojih će se jedan naći u vili, Denis Afrika, koji se klasifikovao kao prva muška starleta, osvojio je najviše glasova i ostao u Parovima. Najviše pažnje ovaj učesnik dobio je zbog svađa koje je imao sa Dalilom Moreno, o kojoj je izneo mnogo prljavih stvari.

No, izgleda da je on odmah odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << krene u akciju, pa je tako sinoć masirao Miljanu Kulić, koja nikome osim njemu nije dozvolila da joj se približi. To je iznenadilo Dejana Kralja, koji je pitao Miljanu zašto je na to pristala kada zna da će joj dečko biti ljubomoran, ali izgleda da ona za to nije marila.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.