Omčo napustio Parove zbog nervnog sloma

Izvor: Svet, 29.Jan.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omčo napustio Parove zbog nervnog sloma

Produkcija rijalitija Parovi donela je odluku da takmičar Omer Nadarević Omčo mora da napusti vilu zbog nervnog sloma.
U emisiji Parovi na vrućoj stolici,  Omčo Bosanac je prvi put otvorio dušu i ispričao detalje svoje tužne životne priče. Učesnici Parova, pre svega Dalila Mujić, nisu ga ozbiljno shvatili i on je bukvalno doživeo nervni slom. Omčo je u svojoj potresnoj ispovesti pričao kako sam brine o ocu i majci koji su teško bolesni. Takmičar je pričao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako ga je žena prevarila sa bratom od strica i potom ga napustila.
Svi učesnici rijaltiija Parovi su plakali dok je on pričao, jer težu priču do sada nisu čuli u vili. Nadarević je, kažu, prvi put do detalja iskreno ispričao sve što ga je mučilo pred milionima gledalaca. Ipak neki od ukućana su se smejali njegovoj teškoj priči.
Imam pravo da ne verujem u njegovu priču i da izmišlja, može da priča šta hoće, može da priča i da hoće da se ubije, nek uzme, nek popije after šejv ako hoće”, dobacivala je Dalila i dodala:
“On je folirant”.
Ovi njeni komentari su kod Omča izazvali reakciju da se potpuno povuče u sebe i ni sa kim ne razgovara. Ubrzo je stigao tim stručnjaka, koji su sa njim razgovarali i utvrdili da ne može više da boravi u zatvorenom prostoru, već mora da bude pod medicinskiom nadzorom, prenosi Happy.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SKANDAL! Učesnik Parova pod medicinskim nadzorom, napustio rijaliti zbog NERVNOG SLOMA! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jan.2017, 11:31

Omer Nadarević napustio je "Parove" nakon što je tim stručnjaka utvrdio da mora da bude pod medicinskom nadzorom zbog nervnog sloma koji je doživeo u kući!..Samo što je ušao u vilu Omčo Bosanac, kako ga zovu, seo je na vruću stolicu gde su svi krenuli da ga ispituju o detaljima iz privatnog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.