NEMA VIŠE ČEKANJA: 3 vrste seksa koje svaki par mora da proba!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA VIŠE ČEKANJA: 3 vrste seksa koje svaki par mora da proba!

Zaboravite na stid, izgovore, obaveze, poze na koje ste navikli... Ono što predlažu stručnjaci za seks i veze učiniće da vaš erotski život bude najbolji na svetu!

1.Seks s uključenim svetlima

Samo bliski parovi mogu da imaju odnos s uključenim svetlima. Ukoliko želite da pokažete koliko ste vezani i privrženi jedno drugom, zaboravite stid. Ovakav seks će vas zbližiti. Nemojte misliti da će partner videti vaše mane. Naprotiv, neće ih ni primetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jer će uključena svetla biti dovoljan znak da ste savršeni za njega..

2. Seks u tišini

Ovakav seks može da bude mnogo intenzivniji od onog glasnog i razuzdanog. Ućutite i prepustite se ritmu vaših tela...

3. Seks maraton

Seks u kojem ćete uživati ceo dan, naravno, i noć, možete da konzumirate s vremena na vreme da biste dodatno učvrstili vezu. Zaboravite na posao, sređivanje kuće, viđanje sa prijateljima, noćne izalske... Odložite sve obaveze i prepustite se uživanju...

Izvor: Večernji.hr/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.