Miljana izvređala Zoricu: Ti si fu*sa! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana izvređala Zoricu: Ti si fu*sa! VIDEO

Mlada Nišlijka Miljana Kulić, svojim ponašanjem i izjavama u rijaliti šou Parovi 2015, ne prestaje da nas iznenađuje. Meta joj je ovog puta bila Zorica Dukić, za koju je rekla da je fu*sa.

U razgovoru sa pevačem Nemanjom Nikolićem, Miljana je u vili Parova iznela svoje mišljenje o Zorici. "Zorica Dukić me nervira iz tog razloga, zato što je jedna obična fu*setina", rekla je Miljana. "Svaka čast njenoj mami, ali Zorica je veliko razočarenje za mene, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smislu zato što je u prvim Parovima bila drugačija. Skidala se u ostavi, ponašala se kako njoj liči, a odjednom se promenila i smislila taktiku da ovog mladog šoumena upropasti", dodala je Nišlijka.

Pevač je u više navrata pokušavao da umiri Miljanu i da joj skrene pažnju, međutim ona je nastavila da iznosi mišljenje o frizerki. Pogledajte snimak razgovora iz vile Parova:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.