Miljana Kulić udarila Vesnu Rivas u Parovima i raskrvarila joj nos! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić udarila Vesnu Rivas u Parovima i raskrvarila joj nos! VIDEO

U rijalitiju Parovi 2015 ponovo je došlo do fizičkog obračuna. Ovog puta Miljana Kulić je slučajno laktom udarila Vesnu Rivas kojoj je raskrvarila nos.

Iako nije želela namerno da je povredi, Miljana Kulić je tokom razgovora u rijalitiju Parovi 2015 slučajno zakačila Vesnu Rivas i tom prilikom joj raskrvarila nos. Ostali ukućani odmah su pritrčali da joj pomognu, a došlo je i obezbeđenje, kako bi sprečilo veći fizički kontakt: "Stariju ženu si udarila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << laktom, idiote jedan nenormalni", branila je Ružica svoju cimerku.

"Kunem se da nisam namerno", pravdala se posle Miljana dok je Uroš Ćertić jedini bio oduševljen što je neko uspeo da je ućutka: "Neka si udarila svinju debelu. Neka crkne!", dodao je kaskadser.

Posted by Dejana Isakovic on Tuesday, 29 December 2015

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.