Jovanovski i Hantuhova prve na terenu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski i Hantuhova prve na terenu

Duel između teniskih reprezentacija Srbije i Slovačke u prvom kolu Fed kupa počeće mečom između Bojane Jovanovski i Danijele Hantuhove, odlučeno je danas žrebom u Nišu.
Jovanovski i Hantuhova će izaći na teren sutra u 14.00 u niškoj hali Čair, dok će se posle tog meča sastati Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova.
Drugi dan duela počeće u nedelju u 12.00, a prvo će se sastati Jovanovski i Cibulkova, a potom Dolonc >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Hantuhova.
U petom meču nakon singlova igraće parovi, a sastaće se Vesna Dolonc i Aleksandra Krunić sa Janom Cepelovom i Magdalenom Ribarikovom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK: Jovanovska i Hantuhova prve na terenu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2013

Duel između teniskih reprezentacija Srbije i Slovačke u prvom kolu Fed kupa počeće mečom između Bojane Jovanovski i Danijele Hantuhove, a nastaviti duelom Vesne Dolonc i Dominike Cibulkove, odlučeno je danas žrebom u Nišu...Planirana za tri meča - Vesna Dolonc.. ..Jovanovski i Hantuhova će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.