Jelena Golubović: Katarina Grujić je ološ!

Izvor: Poznati.info, 15.Jun.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović: Katarina Grujić je ološ!

Jelena Golubović sinoć je prozvala Katarinu Grujić nazvavši je običnim ženskim ološem, kojeg nikada ne bi volela da vidi u gostima u vili Parova.

Tokom jučerašnjeg dana Parovi su imali priliku da kažu koga bi od velikih estradnih zvezda voleli da vide na finalnoj večeri u vili Parova. Neko je izrazio želju da to bude Kaća Grujić, ali se Jelena Golubović pobunila:

“Katarina Grujić je obični ološ od devojke. Ne bih volela nikako da je vidim ovde. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je ološ“.

Maca Diskrecija se takođe pridružila Jeleni, ali dosta blaže.

“Ta Katarina mi je pljuvala Daru Bubamaru i prozivala je po novinama. Ni ja ne bih volela da ona dođe. Ja sam za Daru i Draganu Mirković“ – rekla je Maca. Da li će ove prozivke sprečiti Kaću da dođe u Parove, pokazaće vreme.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.