Gluma ili ljubav: Ava razmišlja o samoubistvu?

Izvor: Svet, 31.Okt.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gluma ili ljubav: Ava razmišlja o samoubistvu?

U emisiji “Upoznajte parove” koja se emituje u okviru rijalitija “Parovi” voditeljka je pitala Avu Karabatić kako se oseća s obzirom da ona i Brendon više nisu u ljubavi, Ava je odgovorila:
Ja želim dominantnog muškarca“, rekla je Ava, aludirajući na to da Brendon nije dovoljno čvrstog karaktera za nju!
Naravno, Brendon je istog trenutka reagovao napomenuvši da oni nisu bili u vezi i da se grdno prevarila ako je pomislila da je on pravi muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za nju. Poljupci im očigledno ništa nisu značili…
Voditeljka Bojana Ristivojević potom je iskoristila priliku da Karabatićevoj postavi jedno neprijatno pitanje koje je mnoge iznenadilo:
Vi znate da mi čujemo sve što govorite. Zašto si danas pominjala samoubistvo”?
Ava je rekla da ne poriče da je govorila o tome, ali je napomenula da to nema nikakve veze sa događajima u rijalitiju i da ima jaku želju da se čuje sa svojom majkom jer brine o njenom zdravlju.
Skupljaš poene”, u svom stilu joj je prigovorio Brendon.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.