Držite se: “Parovi” će trajati još četiri godine?!

Izvor: Svet, 08.Nov.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Držite se: “Parovi” će trajati još četiri godine?!

Nema kraja “Parovima” ili im se bar u skorije vreme ne nazire. Posle saznanja “Blica” da će ovaj diskutabilni rijaliti program trajati još godinu dana, Milomir Marić, urednik Televizije Hepi, tvrdi da će se “Parovi” završiti tek za četiri duge godine.
“Trajaće do 2020. godine. Zmaj od Šipova je potpisao ugovor na pet godina. Sada i Era Ojdanić hoće isti ugovor. ‘Parovi’ su jedini siguran stan i hrana u Srbiji, tako možda ima u zatvoru samo. Ma, nema ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u zatvoru. Ne, ne šalim se i slobodno možete da me citirate”, poručio je Marić.
Koliko su u tome na TV Hepiju ozbiljni, najbolje pokazuje i to da se učesnicima uplaćuju i beneficije. Zmaj od Šipova je tražio da uzme odmor u aprilu, ali Marić je neumoljiv.
“Ukinuo sam im odmore, smatram da im to ne treba. S druge strane, uplaćujemo im penziono i socijalno osiguranje, šta će im više”, kaže Marić.
Glavna konkurencija “Parova” – “Farma” i “Veliki brat” završiće se krajem ove godine. Oba rijalitija traju po sto dana, a finala su zakazana uoči Nove godine. Sa “Pinka” kažu da ne planiraju izmene.
“Rijaliti program „Farma” će trajati do 30. decembra. Nemamo u planu da produžavamo trajanje rijalitija, a što se nas tiče, do prekida rijalitija neće doći”, rekli su iz PR službe TV Pinka.
Isti stav imaju i na Televiziji B92, na kojoj se emituje “Veliki brat”.
“Po licenci, rijaliti traje 100 dana i tu će se završiti”, poručila je Beba Dragić ispred ove televizije.
“Hepi” od marta ove godine bez prestanka emituje rijaliti programe pritom ne menjajući njihove učesnike. Najpre su, posle prvih “Parova” koji su se završili u junu, počeli “Maldivi”. Protagonisti su bili isti, a onda su ponovo pokrenuli novu sezonu “Parova”, opet s istim ljudima koji će tamo ostati, ako je verovati najavama Marića, do 2020.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milomir Marić: Parovi će trajati do 2020. godine!

Izvor: Tracara.com, 09.Nov.2015, 11:31

(foto: TV Happy) Iako su kružile priče da će rijaliti šou Parovi trajati još godinu dana, Milomir Marić urednik televizije Happy, tvrdi da će se emitovanje ove emisije završiti tek za četiri duge godine. “Trajaće do 2020. godine. Zmaj od Šipova je potpisao ugovor na pet godina. Sada i Era...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.