Đole mi zahvalan što sam mu skinuo ženu!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đole mi zahvalan što sam mu skinuo ženu!

Igor Matić, stari-novi dečko popularne denserke Slađe Delibašić, koji sa njom učestvuje u rijaliti programu "Parovi“, priznao je pred ostalim učesnicima da mu je Đole Đogani zahvalan što mu je uzeo ženu!

"Ma, Đole je kralj! On i ja samo sad super ortaci. Hiljadu puta mi se zahvalio što sam uzeo Slađu. Rekao mi je ako budem tražio i u 70. godini će mi igrati brejkdens. Znači, učinio sam mu uslugu za ceo život. Šta god da mi treba znam da mogu da mu se obratim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Eto, sad se on usrećio, a ja...", započeo je Igor, koji je u svom izlaganju priznao da se Slađi nabacivao dok je još bila udata za Đoleta.

Đole Đogani, bivši suprug Slađe Delibašić, objašnjava da sa dečkom svoje nekadašnje izabranice nije prijatelj, već da imaju normalnu saradnju i korektan odnos.

"Napravio sam jednu priču s njima, odnosno sa Igorom, koja je na visokom nivou. Ja sam sa Igorom seo i popričao otvoreno. Rekao sam mu da ako bude imao svađe ili probleme sa Slađom, što je normalno u vezama, da to ne rešavaju pred mojom i njenom decom jer želim da ih zaštitim. Mislim da je Igor sve to dobro prihvatio, a i na kraju krajeva, on je ušao u kuću koju sam posle razvoda ostavio Slađi. Igor je video moju dobru nameru", rekao je Đole.

"Upoznali smo se 2001. godine, i to sasvim slučajnu. Došao sam iz Holandije, gde sam živeo, i ortaci me izveli u klub. Slučajno smo seli u separe pored Slađinog. Moji prijatelji su me upoznali sa njom i ja sam joj udelio kompliment da joj jako dobro stoji šešir na glavi koji je nosila, a iskreno, tad nisam znao ko je ona. Posle smo se sreli na aerodromu, oboje smo čekali neke stvari. Baš mi se svidela i odlučio sam da moram da je osvojim. Rekla mi je da je udata. Ja sam joj u šali rekao da mi je drago jer sam i ja oženjen", objašnjava Matić.

On dodaje da je bez obzira na činjenicu da je Slađa udata odlučio po svaku cenu da je osvoji. "Nema šta joj nisam slao. Cveće, poklone, bunde, krzna. Parfema koliko sam joj poslao, pa i profesionalni gnjurci bi se udavili. Bombonjere i ostali slatkiši samo su joj stizali, a ona ne reaguje. E da sam tad znao za koga se borim da osvojim, uf", zaključio je Igor.

"Ma šta ti fali, bre? Pozvala sam posle razvoda Igora i rekla mu da sam slobodna i da je sad on nadrljao jer ću i ja njega smarati, pa da vidi kako je to. Tako smo i krenuli da se zabavljamo i sa prekidima, kraćim ili dužim, to traje skoro devet godina", nadovezala se Slađa.

Udvaranje Karolini Jovanović, koje je Igor počeo nekoliko minuta nakon ulaska u "Parove“, nastavljeno je tako što je uspeo da joj zaviri ispod bade mantila. Naime, sve je počelo kada je sportistkinja na Matićevo insistiranje otišla da vežba, a on se ponudio da joj pomogne. Tako je u toku jedne vežbe, dok je Karolina bila okrenuta leđima, iskoristio priliku i podigao joj bade mantil kako bi video njenu zadnjicu. Zanimljivo je da Karolina nijednog nije trenutka odreagovala na to.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.