Cakana ušla u “Parove”, a evo koga je još dovela!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cakana ušla u “Parove”, a evo koga je još dovela!

U vilu rijalitija “Parovi” večeras je ušla- Dragica Radosavljević Cakana!

Poznata pevačica, koja je svojevremeno bila učesnica “Farme”, je specijalna gošća u emisiji “Goli život” sa Milomirom Marićem.

Inače, pevačica je kada je napustila imanje u Lisoviću, na pitanje da li ponovo ušla u neki rijaliti program kratko porčila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za Scandal!:

“Ne daj bože! Nikad ne reci nikad, ali neću”!

Sa Cakanom je ušao i jedan tatu majstor koji je odmah prionuo na posao.

Prva mušterija mu je Tijana Ajfon kojoj je dorađivao već postojeću slika na leđima.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POJAČANJE U PAROVIMA: Cakana ušla u vilu!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2016

Ekipa rijalitija "Parovi" je večaras dobila pojačanje. Naime, u vilu je ušla Dragica Radosavljević Cakana, kojoj su se učesnici veoma obradovali...Cakana je imala priluku da učestvuje u jednom rijaltiju kada je bila na "Farmi", a večeras je gost Milomira Marića u emisiji "Goli život". Pored...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.