Ava Karabatić ipak ne ulazi u Parove?! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Sep.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić ipak ne ulazi u Parove?! FOTO

Hrvatksa starleta Ava Karabatić večeras je trebala da se useli u luksuznu vilu Parovi, međutim u poslednjem trenutku se predomislila!

Ava Karabatić bila je spremna za ulazak u luskuznu vilu Parovi i u poslednjem trenutku se predomislila.  Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala:''Dragi moji prijatelji, fanovi, moji najdraži.. NE VOLIM PUNO PRICATI,ALI ZBOG VAS IMAM POTREBU DA VAM SE OBRATIM I ZAHVALIM STO STE MI ODUVIJEK VJERNI...Večeras se spremao moj ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Parove i naravno da sam bila spremna. Ipak...kratko i jasno... "Dama ostaje dama". Za mene su neke stvari Svetinja i nema tog novca za koji bi promijenila svoje mišljenje i stav. Vjerujte u mene, borac sam i idemo dalje...Voli Vas Ava...'', napisala je starleta na svom Fejsbuk profilu.

Međutim, da li zaista ne ulazi u luksuznu vilu ili nam se priprema veliko iznenađenje, saznaćemo uskoro.

Dragi moji prijatelji, fanovi, moji najdraži.. NE VOLIM PUNO PRICATI,ALI ZBOG VAS IMAM POTREBU DA VAM SE OBRATIM I...

Posted by Ava Karabatic on недеља 20. септембар 2015.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ava Karabatić ipak ne ulazi u “Parove”?!

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2015

Ava Karabatić bila je spremna za ulazak u luskuznu vilu “Parovi” i u poslednjem trenutku se predomislila...Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala:..“Dragi moji prijatelji, fanovi, moji najdraži. NE VOLIM PUNO PRIČATI,ALI ZBOG VAS IMAM POTREBU DA VAM SE OBRATIM I ZAHVALIM ŠTO STE MI ODUVEK...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.