Preminuo Aki Rahimovski u frontmen grupe Parni valjak!

Izvor: Svet plus, 22.Jan.2022, 15:34

Preminuo Aki Rahimovski u frontmen grupe Parni valjak!

Preminuo Aki Rahimovski u frontmen grupe "Parni valjak"! Tužnu vest potvrdili su na službenoj Facebook stranici grupe "Parni valjak".

"Za malo nježnosti, na sve ću pristati, za malo nježnosti, da mogu zaspati'. Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski."
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Aki Rahimovski, frontmen grupe Parni valjak!

Izvor: Svet plus, 22.Jan.2022

Preminuo Aki Rahimovski, frontmen grupe "Parni valjak"! Tužnu vest potvrdili su na službenoj Facebook stranici grupe "Parni valjak"..."Za malo nježnosti, na sve ću pristati, za malo nježnosti, da mogu zaspati'. Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.