Kapiten pogurao Parni valjak protiv Slobode (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten pogurao Parni valjak protiv Slobode (VIDEO)

Partizan – Sloboda Point 1:0 (0:0)
Strelac: Ilić u 83. minutu.
Stadion: Partizana. Gledalaca: 12.537. Sudija: Dejan Dimitrijević (Loznica). Pomoćnici: Vladimir Jovanović (Čačak) i Ivan Mrkić (Kosovska Mitrovica). Žuti kartoni: Trajković, Grbić (Partizan), Ćovin, Pejović (Sloboda Point).
PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Gulan, Brašanac (72. Pantić), Drinčić, A. Živković (86. Marković), Ilić, Malbašić (46. Luka), Škuletić.
SLOBODA POINT: Ranković, Raković (63. Petši) Lovrić, Gojković (21. Ćovin), Terzić, Maksimović, Žeravica, Pejović, Okuno, Tijago, Mihajlović.
(FOTO: N. Negovanović)
Partizan je pobedom nad defanzivnim Užičanima nastavio borbu za titulu. I crno–beli su kao večiti rival slavili sa minimalnih 1:0, ali uz znatno bolju igru.
U drugom poluvremenu su „sabili“ igrače Slobode na njihovu polovinu i zasluženo osvojili tri boda. Gol odluke delo je Saše Ilića, sedam minuta pre kraja.
Crno–beli su najbolju priliku u prvom poluvremenu imali tek u prvom minutu sudijske nadoknade kad je Ilić prošao po desnoj strani, uputio povratni pas ka Malbašiću, koji je šutirao iz trka sa 13–14 metara preko gola.
U drugom delu igre viđena je apsolutna dominacija Partizana. Dešavalo se da po nekoliko minuta igrači Slobode ne pređu centar.
Vulićević je u 48. minutu, posle asistencije Brašanca, šutirao lukavo iskosa sa desetak metara u bliži ugao Rankovića, ali je čuvar mreže Užičana bio na mestu.
Crno–beli su u 53. minutu pogodili okvir gola. Posle centaršuta Vulićevića, Škuletić je šutirao glavom i okrznuo stativu.
U 59. minutu, Beograđani su tražili jedanaesterac. Ilić je nasamario odbranu Slobode, na brzinu je izveo aut, izbacio Škuletića jedan na jedan sa golmanom Rankovićem. Na centarfora Partizana je startovao Raković, pokupio i njega i loptu. Diskutabilno…
Živković je precizno gađao u 62. minutu sa ivice šesnaesterca, ali je lopta prošla tik iznad desnih rašlji.
Drinčić je pogodio prečku u 65. minutu. Centrirao je sa oko 30 metara, a Ranković lope procenio let lopte, koja je završila na okviru gola.
Jedinu pravu šansu na meču, „Ere“ su imale u 68. minutu. Okuno je posle prodora na ivici kaznenog prostora prosledio loptu desno do Ćovina koji je gađao bliži ugao Lukača. Golman crno–belih je reagovao refleksno.
Pritisak Partizana se isplatio u 83. minutu. Vulićević je proigrao Škuletića na desnoj strani u šesnaestercu gostiju, ovaj centrirao na drugu stativu, gde se lukavi kapiten Ilić se samo „poklonio“ za delirijum u Humskoj – 1:0!

Marković je propustio stopostotnu priliku u 90. minutu. Za sekundu je zakasnio na oštar centaršut Luke u peterac.
Semafor 19. kola Jelen Super lige:
Radnički 1923 – Rad 2:1 (Beljić 41, Spalević 45 – 81)
Voždovac – Napredak 3:1 (Babović 47, Sekulić 57, Pavićević 67 – Gavrić 39)
Novi Pazar – Vojvodina 2:0 (Arsenijević 23. jedanaesterac, 42)
Spartak – Jagodina 1:1 (Milić 66 – Lepović 60. jedanaesterac)
Donji Srem – Crvena zvezda 0:1 (Pečnik 21)
Partizan – Sloboda Point 1:0 (S. Ilić 83)
Čukarički – Javor Matis 2:1 (Mirosavljević 39, Dimić 90+1 – Ivelja 60)
Radnički – OFK Beograd 2:1 (Bulatović 6, Stojanović 15 – Čavrić 25)

Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ludilo na Vajt Hart Lejnu: Totenhem od 0:2 do 3:2! San o Ligi šampiona i dalje živi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2014, 17:41

Totenhem i dalje može da se nada Ligi šampiona! Ekipa Tima Šervuda ostvarila je pobedu u veoma zanimljivom meču protiv Sautemptona (3:2) i to nakon što je posle samo pola sata igre gubila 0:2! Gol odluke delo je Gilfija Sigurdsona u drugom minutu nadoknade, međutim, veliki posao za Pevce odradio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.