Grant: Dajte gol za deset sekundi!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Dajte gol za deset sekundi!

Od kako sedi za komandama Parnog valjka, Avram Grant insistira na ubrzanju, igri sa malo dodira, tačnom pasu i efikasnoj završnici akcija, ali se u prvoj zvaničnoj utakmici malo toga videlo.

Da bi smanjio greške iz Novog Pazara i podsetio ih kako je fudbal jednostavna igra, šef struke crno–belih je na treningu podelio igrače u dva tima i izdeklemovao im jasna uputstva.
Imate najviše dva dodira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u suprotnom oduzeću vam loptu – upozorio je Izraelac fudbalere.
Kad je video da Saša Ilić, Vukić, Kamara i ostatak tima mogu da igraju brzo uveo je dodatak:
E, sad vam je zadatak da postignete gol za deset sekundi! Ako u tome ne uspete, akcija se prekida i loptu dobija protivnički tim.
Bilo je interesantno gledati crno–bele kako lako, brzo i hitro stižu s jednog na drugi kraj terena, čak i za upola vremena od predviđenog, tresu mreže od šale. Da se čovek zapita zašto to nisu uradili u Novom Pazaru i mogu li uvežbavano da ponove protiv Slobode?
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Grant: Dajte gol za deset sekundi!

Izvor: Utakmica.rs, 06.Mar.2012

Od kako sedi za komandama Parnog valjka, &#1040;vram Grant insistira na ubrzanju, igri sa malo dodira, tačnom pasu i efikasnoj završnici akcija, ali se u prvoj zvaničnoj utakmici malo toga videlo. Da bi smanjio greške iz Novog Pazara i podsetio ih kako je fudbal...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.