Žerar Depardje ponovo optužen za silovanje!

Izvor: Svet plus, 23.Feb.2021, 21:06

Žerar Depardje ponovo optužen za silovanje!

Jezivi detalji skandala tresu svetsku javnost! Slavni glumac Žerar Depardje ponovo optužen za silovanje mlade glumice! 

Poznati francuski glumac Žerar Depardje (72) optužen je za silovanje i seksualno nasilje koje je navodno počinio nad mladom glumicom u leto 2018. godine, ali je on to negirao.

Devojka je prijavila žandarmima slučaj 2018. godine, rekavši da je i ranije silovana, u dva navrata se to dogodilo u Depard je njegovoj kući u Parizu, preneo je Hafington post.

Tužilac je tada zatvorio istragu, međutim u leto 2020. godine devojka je uspela da opet pokrene postupak.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žerar Depardje optužen za silovanje

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2021

Poznati francuski glumac Žerar Depardje (72) optužen je za silovanje i seksualno nasilje koje je navodno počinio nad mladom glumicom u ljeto 2018. godine, ali je on to negirao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Žerar Depardije optužen za silovanje

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2021, 08:40

Poznati francuski glumac Žerar Depardije optužen je za silovanje i seksualno uznemiravanje koje je navodno počinio 2018. godine nad jednom mladom, tada 20-godišnjom francuskom glumicom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.