Žerar Depardje odriče se francuskog državljanstva

Izvor: Politika, 16.Dec.2012, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žerar Depardje odriče se francuskog državljanstva

PARIZ – Poznati francuski glumac Žerar Depardje saopštio je danas da se odriče francuskog državljanstva i pasoša pošto se oseća „uvređenim” zbog kritika na račun njegovog preseljenja u Belgiju kako bi izbegao poreze u svojoj domovini. U otvorenom pismu upućenom premijeru Francuske Žan-Marku Erou, koje je objavio list Žurnal de Dimanš, 63-godišnji glumac je naveo: „Ne tražim da se moj potez...

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žerar Depardije se odriče francuskog državljanstva

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2012

Poznati francuski glumac Žerar Depardije saopštio je danas da se odriče francuskog državljanstva i pasoša pošto se oseća 'uvređenim' zbog kritika na račun njegovog preseljenja u Belgiju kako bi izbegao poreze u svojoj domovini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.