Zaplenjeno 20 tona minijatura Ajfelove kule

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 20 tona minijatura Ajfelove kule

Pariska policija zaplenila je 20 tona minijaturnih figura Ajfelove kule, posle istrage koja je završena razbijanjem organizovane mreže čiji su ih članovi bez dozvole preprodavali.

Devet osoba je privedeno, među kojima četiri posrednika i dva prodavca, afričkog porekla i bez potrebnih isprava, navodi policijski izvor.

Na čelu ove mreže nalazila su se tri kineska trgovca, koji vode poslovanje prodavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Parizu i Obervilijeu.

Više od 1.000 kartonskih kutija, sa ukupno 20 tona minijatura Ajfelove kule, zaplenjeno je tokom pretraga dva skladišta u Šaranton-le-Ponu i Klišiju, kao i tri prodavnice.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zaplenjeno 20 tona minijatura Ajfelove kule

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2018

Pariska policija zaplenila je 20 tona minijaturnih figura Ajfelove kule, posle istrage koja je završena razbijanjem "veoma organizovane" mreže čiji su ih članovi bez dozvole preprodavali Pariska policija zaplenila je 20 tona minijaturnih figura Ajfelove kule, posle istrage...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.