VIDEO: Napad na Jelisejskim poljima, ubijena dva policajca

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Napad na Jelisejskim poljima, ubijena dva policajca

Dva policajca su ubijena, a jedan teže ranjen u pucnjavi kod Jelisejskih polja u centru Pariza, javlja Rojters i dodaje da je napadač ubijen.

Napad se dogodio na Jelisejskim poljima.

Prema prvim informacijama, policajci su zaustavili svoje vozilo zbog crvenog svetla na semaforu, nakon čega je jedan od napadača izašao iz automobila i počeo da puca iz oružja nalik na "kalašnjikov".

Policija veruje da su u pucnjavi učestvovala najmanje dva napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a da je onaj koji je otvorio vatru na policiju ubijen.

Novinar Rojtersa javlja da centar Pariza nisko nadleće jedan helikopter. Na licu mesta nalaze se brojna policijska vozila, a policija je pozvala građane da izbegavaju ovu zonu.



Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.