Uhapšen u Diznilendu, imao pištolje, metke i Kuran

Izvor: B92, 28.Jan.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen u Diznilendu, imao pištolje, metke i Kuran

Pariz -- Francuska policija saopštila je da je u zabavnom parku "Diznilend" u blizini Pariza uhapšen muškarac sa dva komada vatrenog oružja.

Lokalni mediji su nešto ranije objavili da je mladić uhapšen sa dva pištolja u torbi, preneo je Rojters.

Mediji navode i da je u torbi dvadesetosmogodišnjeg muškarca pronađena kutija sa mecima, kao i Kuran. Muškarac se nije opirao hapšenju, niti je odranije poznat policiji. Uhapšen je pri ulasku u hotel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u okviru zabavnog parka kada su se oglasili detektori za metal.

Mladića sa oružjem najpre su zadržali radnici obezbeđenja, a zatim je došla policija.

Portparol kakompanije "Eurodizni" je izjavila da zasad nema nikakvih informacija o hapšenju.

U Francuskoj je na snazi vanredno stanje, uvedeno nakon što su u novembru u Parizu islamistički militanti i bombaši samoubice izvršili mnoštvo napada, u kojima je ubijeno 130 ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PARIZ U Diznilendu uhapšen muškarac sa dva pištolja

Izvor: Blic, 28.Jan.2016

Francuska policija saopštila je danas da je u zabavnom parku "Diznilend" u blizini Pariza uhapšen muškarac sa dva komada vatrenog oružja...A man has been arrested at Disneyland Paris carrying two firearms hidden in a bag, police have confirmed. #5News pic.twitter.com/yfsOOr2rVB..Lokalni mediji su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.