UNIVERZITET „DŽON NEZBIT“ DOVODI U SRBIJU NEJDIJA BREJDIJA!

Izvor: Press, 07.Jun.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNIVERZITET „DŽON NEZBIT“ DOVODI U SRBIJU NEJDIJA BREJDIJA!

- Jedan od najvećih svetskih stručnjaka za demenciju, odnosno Alchajmerovu bolest i borbu protiv starenja (anti-ageing), 20. jula u Beogradu, kao ekskluzivni gost Univerziteta „Džon Nezbit“ ! -

FOTO: Nejdi Brejdi
U okviru višegodišnje saradnje u programu usporavanja strenja i koncepta dugovečnosti između Instituta DeŽežer iz Pariza, britanske klinike „Step One“ iz Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Fakulteta za biofarming Univerziteta „Džon Nezbit“ iz Beograda – u Beogradu će boraviti australijski naučnik Nejdi Brejdi.
Nejdi Brejdi (Nady Braidy) je jedan od najcitiranijih naučnika na svetu. Citiran je 2095 puta, od toga – samo od 2012. godine do danas – 1987 puta! Ovaj vodeći svetski stručnjak za demenciju, odnosno Alchajmerovu bolest poznat je, takođe, i po istraživanjima vezanim za primenu koenzima NAD (nicotinamide adenine dinucleotide) u prevenciji pomenutih bolesti, kao i u primeni ovog koenzima u usporavanju starenja.
Dr Brejdi će održati predavanje na Univerzitetu „Džon Nezbit“, 20. jula.


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.