U potragu za avionom poslata i podmornica

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U potragu za avionom poslata i podmornica

Egipat je danas poslao i podmornicu u potragu za crnim kutijama aviona Idžiptera koji se srušio pre tri dana u Sredozemno more sa 66 putnika i članova posade.

To je saopštio egipatski predsednik Abdel Fatah al-Sisi. Crne kutije pokazaće šta se dogodilo sa avionom u kojem je nedugo pre pada primećen dim.

Al-Sisi upozorava da to još nije dovoljno za izvođenje zaključaka o uzroku nesreće. "Kada istraga bude završena, rezultati će biti odmah objavljeni", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je.

Avion je leteo iz Pariza prema Kairu, a nestao je nedugo nakon što je izašao iz grčkog vazdušnog prostora, oko 45 minuta pre sletanja.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I podmornica traži nestali avion

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2016

Nastavak enigme oko uzroka pada "Idžiptovog" "Erbasa", objavljen snimak razgovora pilota sa kontrolom leta PARIZ OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ NI posle nedelje istraga nije uspela da sklopi nijednu novu kockicu mozaika koji bi doveo do saznanja o uzroku rušenja egipatskog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.