U nevremenu u Francuskoj stradalo 50 ljudi

Izvor: NaDlanu.com, 01.Mar.2010, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nevremenu u Francuskoj stradalo 50 ljudi

PARIZ, 1. marta 2010. (Beta-AP/AFP) - Broj žrtava nevremena u Francuskoj popeo se na 50, dok se devet osoba vodi kao nestalo, saopštli su zvaničnici u toj zemlji. Francuski predsednik Nikola Sarkozi posetio je danas ugroženo područje i poručio je da će vlada izdvojiti tri miliona evra hitne pomoći. Ranije danas francuske vlasti najavile su da će 9.000 spasilaca krenuti u potragu za nestalima u oblasti koja je najteže pogođena olujom i da će broj žrtava "nesumnjivo" rasti. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Broj žrtava nevremena u Francuskoj porastao na 50

Izvor: EMportal, 01.Mar.2010

Broj žrtava nevremena u Francuskoj popeo se na 50, dok se devet osoba vode kao nestali, saopštli su danas zvaničnici u toj zemlji.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.