Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terorista iz Berlina putovao preko Francuske

PARIZ - Snimci koje su napravile kamere za nadzor pokazuju da je osumnjičeni napadač iz Berlina Anis Amri putovao vozom kroz francuski grad Lion, rekao je izvor blizak istrazi.

"Čovjek koji odgovara opisu ubice uočen je u četvrtak popodne, 22. decembra, na peronu stanice u Lionu dok je nosio kapu i ranac", rekao je izvor i dodao da je čovjek na snimcima bio sam.

Istražioci i dalje pokušavaju da utvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kako je 24-godišnji Tunišanin uspio da napusti Berlin poslije napada kamionom i preko Francuske stigne do Italije, gdje je ubijen u okršaju sa policijom u Milanu.

Amri je kamionom usmrtio 12 ljudi na božićnom sajmu u glavnom gradu NJemačke.

NJemačke vlasti pokušavaju da utvrde da li je Amriju neko pomagao uoči napada. Stotine istražilaca provešće božićne i novogodišnje praznike na poslu zbog ovog slučaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kako je Anis Amri uspeo da pobegne iz Nemačke?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2016

Video snimak sa nadzorne kamere pokazao je da je osumnjičeni za napad u Berlinu Anis Amri, bežeći iz Nemačke, vozom prošao kroz francuski grad Lion, izjavio je izvor blizak istrazi, prenosi AFP...- Osumnjičenog smo uočili 22. decembra na železničkoj stanici u Lionu, nosio je kapu i ranac - rekao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.