Strankinja zgranuta kako momci i devojke u Beogradu izgledaju: To nije normalno VIDEO

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 17:14

Strankinja zgranuta kako momci i devojke u Beogradu izgledaju: "To nije normalno" VIDEO

Amerikanka, čije je ime Bler, i koja je u Beograd došla iz Pariza, rešila je da zauvek ostane u srpskoj prestonici, jer kako sama navodi, Beograd ima sve što joj je potrebno za život i napredak.

Ova devojka na svom TikTok nalogu redovno objavljuje snimke u kojima govori o tome kako izgleda njen život u Srbiji, i najčešće deli svoje utiske o našim građanima.

Tako je u jednoj od objava Bler pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome kako u poslednje vreme sve češće izlazi, te da ae iznova oduševljava time koliko su Srpkinje lepe.

"Kada to pomenem mojim drugarima iz Srbije, oni se ponašaju normalno, jer su navikli da viđaju vitke i zdrave devojke. Za mene, iako živim već godinu dana u Evropi, to nije normalno", kaže ona.

Podstaknuta time, i ona je počela tako da se sređuje.

"Svaki put kad izađem, šminkam se, nosim visoke štikle, lepu haljinu, ali i dalje je jako teško takmičiti se sa ostalim devojkama koje imaju savršene gene", zaključuje Bler, koja se na kraju snimka zapitala:

"Kako je moguće da su svi u ovom gradu, i muškarci i žene tako visoki i izgledaju kao modeli?"

Mnogi su u komentarima pisali kako je i Bler prelepa i naglasili da su jednostavno svi sa Balkana takvi.

"Baš tako izgledaju ljudi sa Balkana“, "Genetika, zdrava hrana i idenje peške svuda, ali i ti si takođe veoma lepa", "Srpkinje ne idu ni u prodavnicu preko puta ako nisu našminkane i dobro obučene“, samo su neki od komentara ispod objave koja je privukla pažnju Blerinih pratilaca iz Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amerikanka u Beogradu komentarisala izgled Srba i izazvala delirijum na mrežama (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2023

Amerikanka po imenu Bler, koja je u Beograd došla iz Pariza, rešila je da trajno ostane u srpskoj prestonici, jer kako kaže, Beograd ima sve što joj je potrebno za život i napredak.. Bler na svom TikTok nalogu redovno objavljuje snimke u kojima govori o tome kako izgleda njen život u Srbiji, te...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.