Stiže zamena za Silvu, štoper već kupio dupleks u prestonici Francuske?

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže zamena za Silvu, štoper već kupio dupleks u prestonici Francuske?

Izgleda da se sapunica bliži kraju.

Sjajni Napoli je pokazao zube sinoć Barseloni, defanziva predvođena Maksimovićem i Manolasom je u potpunosti uspela da izoluje Mesija, maltene se nije ni osetio nedostatak Kalidu Kulibalija.

Senegalac je bio na tribinama, trebalo bi da se oporavi do revanša, ali po pisanju pojedinih medija iz Pariza štoper je u prethodnom periodu imao pune ruka posla, van terena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Štoper je navodno pazario dupleks u petnaestom okrugu Pariza, što indikativno određuje i ime njegovog narednog kluba. To će po svemu sudeći biti PSŽ, koji tokom leta ostaje i bez Tijaga Silve kome ističe ugovor na kraju juna.

Ostaje da se vidi visina transfera, De Laurentis je težak pregovarač teško da će pustiti svog ponajboljeg defanzivca za sumu ispod sedamdeset miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.