Srbija u grupi sa Španijom, Nemačkom, Tuskom i Italijom

Izvor: Beta, 08.Dec.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u grupi sa Španijom, Nemačkom, Tuskom i Italijom

PARIZ, 8. decembra 2014. (Beta) - Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu 2015. godine u Grupi B s Nemačkom, Španijom, Turskom, Italijom i Islandom, odlučeno je u ponedeljak žrebom u Parizu.

Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << prvenstvo će se održati od 5. do 20. septembra u Hrvatskoj, Francuskoj, Nemačkoj i Letoniji, a utakmice nokaut faze igraće se u Lilu.

Reprezentacija Srbije će mečeve u Grupi D igrati u Berlinu.

Titulu na šampionatu Evrope 2015. godine brani Francuska.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

EP: Srbija u "grupi smrti"

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2014

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu 2015. godine u grupi B sa Nemačkom, Španijom, Turskom, Italijom i Islandom, odlučeno je žrebom u Parizu. ..Težak zadatak je pred našim najboljim košarkašima.. ..Evropsko prvenstvo će se održati od 5. do 20. septembra u Hrvatskoj,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.