Sprema se transfer veka: PSŽ daje 300 miliona evra za Ronalda!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se transfer veka: PSŽ daje 300 miliona evra za Ronalda!

Čelnici pariskog kluba žele da pokore Evropu sa portugalskim superstarom u timu

Dok ne pokore Evropu vlasnici PSŽ-a se neće smiriti. Takav zaključak se nameće posle čitanja vesti koja je izbacila španska Marka, tradcionalno odlično upoznata sa dešavanjima u Real Madridu.

Naime, prema izvorima tog dnevnika čelnici pariskog kluba čvrsto su rešeni da u grad svletlosti dovedu Kristijana Ronalda. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zvuči suludo, ali šeik Naser Al Kelaifi spreman je da za usluge portugalskog superstara već ovog leta ponudi Realu impozantnih 125 miliona evra. Uz platu koja bi zadovoljila apetite dobitnika Zlatne lopte taj transfer bi iznosio 300 miliona evra.

Pitanje je da li bi zovu petro dolara (ili evra) mogli da odole čelnici Reala i Kristijana Ronalda da PSŽ prošle godine nije kažnjen zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Otuda možda čelnici pariskog kluba ovog leta neće moći da ostvare transfer veka. Ali već kunju planove da pokore Evropu sa Ronaldom u timu 2016.godine.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.