Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat podnio tužbu protiv Makronovog pomoćnika

PARIZ - Sindikat francuske policije podnio je tužbu zbog incidenta u koji je bio umiješan pomoćnik francuskog predsjednika Emanuela Makrona zadužen za bezbjednost Aleksandar Benala, izjavio je predsjednik sindikata Aleksandar Lengua.

On je za agenciju BMFTV rekao da je tužba podnesena kako bi se ispitalo to kako je moguće da je Benala, koji je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da bude posmatrač tokom protesta u maju, uspio da prođe nekažnjeno.

Mediji su ranije danas javili da je pokrenuta preliminarna istraga o incidentu, a tužioci slučaj tretiraju kao potencijalni čin nasilja koji je počinila osoba koja je šef javne kancelarije, javio je "Sputnjik".

Na video-snimku, koji je nedavno objavljen, Benala je prikazan kako se sa policijskom kacigom na glavi fizički obračunava sa demonstrantima.

Benala je kažnjen suspenzijom u trajanju od dvije sedmice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sindikat francuske policije podneo tužbu protiv Makronovog saradnika

Izvor: Blic, 19.Jul.2018

Sindikat francuske policije podneo je tužbu zbog incidenta u koji je bio umešan pomoćnik francuskog predsednika Emanuela Makrona zadužen za bezbednost Aleksandar Benala, izjavio je predsednik sindikata Aleksandar Lengua.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.