Sedam praktičnih lekcija o lepoti sa Pariske nedelje mode

Izvor: Svet, 09.Mar.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam praktičnih lekcija o lepoti sa Pariske nedelje mode

Pariska nedelja visoke mode jedan je od najprestižnijih događaja u svetu mode svake godine, kako zbog kolekcija vrhunskih dizajnera, tako i zbog onih koji dolaze da prate revije. Ovogodišnja manifestacija privedena je kraju, a ovo su samo neke stvari koje nam je doneo ovaj modni događaj.
Lokne su modi
Modeli koji su šetali pistom u kreacijama slavnih dizajnera poručuju – vreme frizura feniranih na ravno je  prošlo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Lokne, i blago prelomljena kosa, koja nonšalatno pada na ramena su definitivni hit proleća.





Nakit za kosu u svim oblicima i veličinama
Od revolucionarne kožne Diorove berekte, bisernih Šanelovih perlica, do jednostavnih pletenica. Nakit za kosu je udahnuo pravi duh proleća.




Velika pletenica nije uvek najbolje rešenje
Nekoliko minijaturnih pletenica koji asociraju na srednjoškolski imidž su izbor vodećih svetskih dizajnera.
Jednostavni trikovi supermodela: Sindi Kraford ovako neguje kožu

Tamne obrve svima stoje
Trend gustih obrva definitivno će nas pratiti i u 2017. godini. Zato ne dirajte obrve dok ne porastu dovoljno da možete da ih oblikuje na pravi način. Vrhunski šminkeri savetuju da stavite stavite crnu senku preko obrva, bez obzira na boju kose koju imate.




Jarko crveni ruž uvek pobeđuje
Nakon Pariske nedelje mode više nema dileme da li je crveni karmin prevaziđen. Poželjan je u svim prilikama i nijansama.



Vatromet boja
Sudeći po bjuti trendovima koje je donela ovogodišnja Pariska nedelja mode previše boja, ne postoji.  Svetski šminkeri poručuju:
-Eksperimentišite, koristite jarke senke za oči, proleće to traži od vas.
Tri tajne besprekornog izgleda jedne od najlepših žena sveta

Објава коју дели Pat McGrath (@patmcgrathreal) дана 1. Мар 2017. у 6:00 PST

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šest praktičnih lekcija o lepoti sa Pariske nedelje mode

Izvor: Svet, 09.Mar.2017

Pariska nedelja visoke mode jedan je od najprestižnijih događaja u svetu mode svake godine, kako zbog kolekcija vrhunskih dizajnera, tako i zbog onih koji dolaze da prate revije. Ovogodišnja manifestacija privedena je kraju, a ovo su samo neke stvari koje nam je doneo ovaj modni događaj.. Lokne su...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.