Šalke i Siti dogovorili transfer Nastasića?

Izvor: RTS, 08.Jan.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke i Siti dogovorili transfer Nastasića?

Fudbaler Mančester Sitija i reprezentativac Srbije Matija Nastasić od drugog dela sezone igraće za nemačkog bundesligaša Šalke, prenosi ugledni pariski "L'Ekip".
List tvrdi da su dva kluba već dogovorila 13 miliona evra vredan transfer i da je još peostalo samo da Nastasić utanači lične uslove u ugovoru sa Šalkeom.

Srpski defanzivac navodno je tražio da ode sa Etihada pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smatra da nije u prvom planu menadžera Sitija, Manuela Pelegrinija.
Nastasić je prešao u Mančester Siti 2012. godine iz Fiorentine za sumu od 15 miliona evra.
Klub iz Gelzenkirhena trenutno deli četvrto mesto na tabeli Bundes lige sa 27 bodova, koliko imaju Borusija Menhengladbah i Augsburg.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šalke i Mančester Siti dogovorili transfer Nastasića?

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2015

PARIZ - Fudbaler Mančester Sitija i reprezentativac Srbije Matija Nastasić od drugog dijela sezone igraće za njemačkog bundesligaša Šalke, prenosi ugledni pariski "L'Ekip"...List tvrdi da su dva kluba već dogovorila 13 miliona evra vrijedan transfer i da je još peostalo samo da Nastasić utanači...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.