Izvor: Blic, 24.Maj.2020, 21:01

SVETLA STRANA NAŠE DIJASPORE Predstavljamo vam 10 NAJUSPEŠNIJIH Srba u Diseldorfu

Diseldorf je regionalni ekonomski gigant koji leži na obalama reke Rajne, a posle Minhena ovaj grad je najveći privredni centar i sedište velikih multinacionalnih kompanija. Diseldorf je i modna prestonica Nemačke, grad koji je iznedrio Klaudiju Šifer i Hajdi Klum, a ponosno nosi i nadimak mali Pariz. U Saveznoj državi Severna Rajna Vestfalija živi više od sto hiljada Srba, a u nastavku vam predstavljamo 10 najistaknutijih. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PATIKE ZA TRČANJE Biljana Srbljanović: Srbija između samozvane elite i BEZUBE RAJE - kritika malograđanskog uma

Izvor: Blic, 25.Maj.2020, 09:22

Znam da intelektualna elita što se, u doba pandemije, u programe N1 uključuje skajpom, slikajući se isključivo ispred polica krcatim knjigama, da se vidi kako su načitani, voli da citira najbanalnije opštepoznate aproksimativno shvaćene misli velikih pisaca, uz dodatak “pametnom dosta” i time...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.