Ronaldo odlučio  ne dolazi na Ballon dOr svečanost

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo odlučio " ne dolazi na "Ballon dOr" svečanost

Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa, neće prisustvovati svečanoj ceremoniji dodele "Zlatne lopte" u Parizu.

Ova nagrada uručuje se najboljem fudbaleru sveta za 2019. godinu, a najveće šanse daju se Argentincu Lionelu Mesiju, kome će, ukoliko osvoji, to biti šesto priznanje u karijeri.

Najveći svetski mediji prenose da je Ronaldo odlučio da ne dođe u prestonicu Francuske, baš kao što nije prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svečanosti u Milanu, koju je organizovala FIFA u septembru ove godine.

Sport Mediaset piše da je Portugalac "saznao" da nije ni među prva tri igrača u izboru Frans fudbala i da je to glavni razlog njegovog odsustva sa večerašnje ceremonije.

Ronaldo je prošle sezone za Juventus postigao 21 gol, što mu je bio dovoljno da dobije priznanje za najboljeg igrača Serije A.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.