Izvor: Domino Magazin, 03.Okt.2022, 06:49

Prva haljina koja se prska na golo telo

Prva haljina koja se prska na golo telo je upravo predstavljena. A nosila je jedna od najuspešnijih manekenki današnjice Bella Hadid i to na modnoj reviji u Parizu. Sve je urađeno za brend Copernia. Možete da vidite i kako je sve izgledalo:     View this post on Instagram   A post shared by Hypebae […] The post Prva haljina koja se prska na golo telo appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Brend Deichmann zakoračio u novu deceniju postojanja u Srbiji i predstavio kolekciju jesen/zima 22/23

Izvor: Domino Magazin, 03.Okt.2022

Na modnoj reviji brenda Deichmann predstavljena је nova kolekcija jesen/zima, a povodom jubilarnih 10. godina postojanja kompanije u Srbiji, kao manekenka se pojavila i nova brend ambasadorka, regionalna muzička zvezda Sara Jo. Nova kolekcija predstavljena je na simboličan način, tako što je modna...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.