Protiv Žerara Depardjea istraga zbog optužbi za silovanje

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Žerara Depardjea istraga zbog optužbi za silovanje

Pariško tužilaštvo pokrenulo je istragu o francuskom glumcu Žeraru Depardjeu zbog navodnog silovanja i seksualnih napada nakon tužbe predate na jugu Francuske, saznaje AFP iz sudskih izvora.

"Žerar Depardje apsolutno osporava bilo kakav napad i silovanje", reagovao je njegov advokat Erv Temim, prenosi agencija Frans Pres.

Tužba protiv slavnog glumca (69) predata je sudu u Eks an Provans, koji je pokrenuo istragu, ali ju je u sredu prepustio pariskom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tužiteljstvu, precizirao je taj sudski izvor.

"Žalim zbog javnog karaktera te procedure koja nanosi veliku štetu Žeraru Depardjeu, za čiju nedužnost sam uveren da će biti dokazana", rekao je advokat Temim i pozvao na maksimalnu suzdržanost u poštovanju prava svih strana.

Kako piše list Parizjen, tužiteljka je dvadesetogodišnja glumica i plesačica. Ona je objasnila da ju je glumac dva puta polno zlostavljao tokom proba za jednu pozorišnu predstavu 7. i 13. avgusta u pariskom hotelu u kojem on i živi.

Jedan od najplodnijih francuskih glumaca Depardje je u svojoj dosadašnjoj karijeri glumio u oko 170 filmova, a zadobio međunarodno priznanje 1990. nakon glavne uloge u komediji na engleskom jeziku "Zelena karta".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gérard Depardieu optužen za silovanje

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2018, 18:35

Pariško tužilaštvo pokrenulo je istragu o francuskom glumcu Gérardu Depardieu zbog navodnog silovanja i seksualnih napada nakon tužbe predate na jugu Francuske, saznaje AFP iz sudskih izvora. “Gérard Depardieu apsolutno osporava bilo kakav napad i silovanje”, reagovao je njegov advokat, a prenosi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.