Pronađena čaura je iz Bosne i Hercegovine

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena čaura je iz Bosne i Hercegovine

Tačno je da je sporna čaura, koja je pronađena nakon napada u Parizu, poreklom iz BiH, potvrdio je za N1 zamenik ministra odbrane BiH Živko Marjanac.

"Proizvedena je 1986. godine u Igmanu iz Konjica, a danas ova municija postoji u skladištima Oružanih snaga, ali i u svakom drugom domaćinstvu koje ima oružje", kaže Marjanac. U skladištima Oružanih snaga vrši se popis naoružanja, materijalno tehničkih sredstva, koji bi trebalo da pokaže da li je stanje u magacinima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u skladu sa onim na papiru.

Prošlogodišnja pljačka 600 punjenja za granate iz vojne baze Krčmarice nadomak Banjaluke, nije dobila epilog zvanično, mada su u prvi mah suspendovana dva pripadnika Oružanih snaga BiH, navodi N1.

"Korupcije ima i van Oružanih snaga BIH, Krčmarice nisu prvi slučaj krađe, i OS BIH i Ministarstvo odbrane ne mogu biti van toga", rekao je Marjanac, novinarima na Božićnom prijemu u Banjaluci.

Podsetimo, ranije danas javljeno je da je pronađena osoba u Bugarskoj, za koju se zna da je u nekoliko navrata kontaktirala jednog od braće Kuaši.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.