Preševo: Izbeglica imao isti pasoš kao terorista?

Izvor: B92, 17.Nov.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preševo: Izbeglica imao isti pasoš kao terorista?

Jedan migrant je uhapšen u Preševu jer je, navodno, imao isti pasoš kao i terorista koji je izveo napad u Parizu, prenosi "Gardijan".

U pasošu su isto ime i podaci, međutim fotografija je drugačija.

Inostrani mediji se pozivaju na pisanje Blica da je on na saslušanju zadržan u subotu.

Srpski zvaničnici su naveli da veruju da su oba pasoša lažna, ali dodaju da sarađuju sa francuskim istražiteljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi britanski list.

Francuska policija je pronašla sirijski pasoš u blizini tela teroriste koji je izvršio napad ispred stadiona “Francuska“.

Al Mohamed je 7. oktobra registrovan u Preševu, a potom je prošao kroz Srbiju i Hrvatsku.

U izbegličkom kampu u Opatovcu je bio šest sati, a potom je prošao kroz Mađarsku i Austriju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić o izbeglici, pasošu i teroristi: Nije tačno

Izvor: B92, 17.Nov.2015

Premijer Aleksandar Vučić kaže da nije tačno da je jedan migrant u Preševu imao pasoš s istim podacima kao i jedan od terorista koji je izveo napad u Parizu..."To nije bio isti pasoš, u njemu nisu bili isti podaci", rekao je Vučić novinarima upitan o pisanju medija da je jedan migrant uhapšen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.