Ponovo zatvoren Ajfelov toranj

Izvor: RTS, 17.Nov.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo zatvoren Ajfelov toranj

Najveća turistička atrakcija u Parizu, Ajfelov toranj, ponovo je danas zatvoren, samo dan pošto je bio otvoren posle terorističkih napada u petak, u kojima je poginulo 129 ljudi.
Portparol Ajfelovog tornja Marta Ozbolt je rekla da toranj jutros nije otvoren za posetioce, pri čemu nije navela konkretan razlog za to, ali je aludirala na aktuelnu situaciju u francuskoj prestonici, prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << AFP.

Ajfelov toranj je ponovo bio otvoren u ponedeljak, nakon što dva dana nije primao posetioce usled terorističkih napada u Parizu od petka.
U ponedeljak uveče taj spomenik je bio osvetljen u crvenoj, beloj i plavoj boji francuske zastave.
Zgrade u prestonicama širom sveta su prethodnih dana takođe bile osvetljene u tim bojama, u znak solidarnosti sa Francuskom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ponovo zatvoren Ajfelov toranj

Izvor: Studio B, 17.Nov.2015

Najveća turistička atrakcija u Parizu, Ajfelov toranj, ponovo je danas zatvoren, samo dan pošto je bio ponovo otvoren posle terorističkih napada u petak, u kojima je poginulo 129 ljudi...Portparol Ajfelovog tornja Marta Ozbolt je rekla da toranj jutros nije otvoren za posetioce, pri čemu nije navela...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.