Pogba išao kući da potpiše, ali se Sveci džabe nadali!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba išao kući da potpiše, ali se "Sveci" džabe nadali!

Mediji eksplodirali, ali to nije ugovor koji su želeli da vide navijači kluba iz Pogbinog rodnog grada...

Pol Pogba je bio u Parizu, krenule su odmah spekulacije da je na pregovorima sa Pari Sen Žermenom, ali od toga nema ništa.

Francuz nije promenio mišljenje, on ne želi natrag u domovinu, a insistira da će se pitati Juventus i da nema ništa protiv da ostane u Torinu.

Naime, Pogba je bio u rodnom gradu zbog potpisivanja ugovora sa Adidasom vrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neverovatnih 40 miliona evra, ali i da poseti majku za koju je veoma vezan i koja ne želi da se preseli u Italiju.

Iz Juventusa su demantovali da se vode bilo kakvi pregovori, osim onih sa trenerom Alegrijem koji će produžiti ugovor i pored eliminacije iz Lige šampiona.

Oni računaju na Pogbu i za sledeću sezonu, a jedino bi situaciju mogla da promeni neka ponuda od 120 miliona evra, koju će teško ko uputiti.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.