Poćetino: Mbape nije uticao na moj odlazak

Izvor: B92, 02.Avg.2022, 23:16

Poćetino: Mbape nije uticao na moj odlazak

Maurisio Poćetino, bivši menadžer Pari Sen Žermena, odbacio je tvrdnje da je Kilijan Mbape uticao na njegov odlazak iz Pariza.

Argentinca je na kormilu ekipe zamenio Kristof Galtije, a Poćetino je posle nekoliko nedelja tišine konačno rešio da se oglasi i razjasni pojedine dileme.

Pojedini mediji u Francuskoj su pisali kako se odluka da ostane poklopila sa odlaskom Poćetina sa klupe, ali on kaže da te stvari nisu povezane.

"PSŽ je uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve da zadrži Kilijana i ja sam bio saglasan sa tim. On je jedan od najboljih igrača sveta i mislim da je klub, sa svim tim sredstvima kojim raspolaže, uspeo da ga ubedi da ostane. Ipak, mislim da Kilijan nije taj koji je dizajnirao novi projekat. Oni koji upravljaju, u ovom slučaju predsednik, su ti koji su smatrali da je najprikladnije da se započne novi projekat", izjavio je Poćetino.

On kaže da nije imao nikakvih problema sa igračima i da je bio srećan što je mogao da radi sa velikim zvezdama.

"Za mene je to bilo čisto zadovoljstvo. Bila je to nestvarna mogućnost da imate toliko imena, toliko bitnih ljudi u svlačionici, da delimo sve te momente. To je bila jedna od najpozitivnijih stvari, činjenica da smo mogli ih upoznamo i takmičimo se u tim okolnostima", zaključio je bivši trener Pari Sen Žermena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.