PSŽ dogovorio transfer Asensija i Ugartea

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 23:38

PSŽ dogovorio transfer Asensija i Ugartea

Rukovodstvo Pari Sen Žermena dogovorilo je prelazak fudbalera Sportinga Manuela Ugartea u klub iz Pariza u transferu vrednom 60 miliona evra.

Ugarte (22) igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, a standardni je reprezentativac Urugvaja.

On je u Sporting stigao 2021. godine iz ekipe Famalikao.

Urugvajac je za klub iz Lisabona ove sezone odigrao 47 utakmica. Za reprezentaciju Urugvaja nastupio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na osam mečeva. Ugarte je navodno bi na korak od dogovora sa Čelsijem, ali je londonski klub odustao od pregovora sa urugvajskim fudbalerom.

Francuski mediji navode da su čelnici PSŽ završili transfer španskog fudbalera Marka Asensija, koji je nedavno napustio Real. Asensio (27) je od 2014. godine bio član Reala, a odbio je da produži saradnu sa "kraljevskim klubom". Sa madridskim klubom osvojio je 16 trofeja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.