PROGOVORIO POSEBNI: Ovo je razlog zbog čega Murinjo preuzima Romu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 17:26

PROGOVORIO POSEBNI: Ovo je razlog zbog čega Murinjo preuzima Romu

"Zajedno želimo da izgradimo pobednički projekat tokom narednih godina."

Portugalski trener Žoze Murinjo prvi put je govorio o odluci da preuzme Romu od naredne sezone. Posebni će Vučicu predvoditi od leta i sa njom je potpisao trogodišnji ugovor.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz Pariza što znači da PSŽ mora da postigne bar dva gola. Kvota na tip 3+ zato je 1,50, tip GG 4+ uplatu množi sa 2,65, a Siti je blagi favorit sa 1,75 na keca. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostale Mozzart kvote za meč Mančester Siti – Pari Sen Žermen.

- Hvala porodici Fredkin što me je izabrala da vodim ovaj sjajan klub i budem deo njihove vizije - rekao je Murinjo i dodao:

- Posle sastanaka sa vlasnikom i Tijago Pintom odmah sam razumeo svu meru njihovih ambicija. Ambicija i napor su me uvek motivisali. Zajedno želimo da izgradimo pobednički projekat tokom narednih godina.

Murinjo nestrpljivo očekuje početak nove sezone.

- Neverovatna strast navijača me je ubedila da se prihvatim posla. Jedva čekam da sledeća sezona počne. U međuvremenu, Paulu Fonseki želim sve najbolje i nadam se da će mediji poštovati to što neću do daljeg govoriti mnogo - rekao je Murinjo.

Poslednji put kada je radio u Italiji, Žoze je osvojio triplu krunu sa Interom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"To je tako tužno" VIDEO

Izvor: B92, 04.Maj.2021

Južnokorejskom fudbaleri Hjong-min Sonu i dalje je žao što Žoze Murinjo više nije menadžer Totenhema...Portugalac je u međuvremenu preuzeo Romu sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor i koju će predvoditi od naredne sezone...Interesantno, Murinjo jedino sa Spursima nije uspeo da osvoji niti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.