Novi neredi zbog silovanja mladića pendrekom,zapaljen auto

Izvor: B92, 11.Feb.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi neredi zbog silovanja mladića pendrekom,zapaljen auto

Pariz -- U predgrađu Pariza Bobinji organizovani su novi protesti protiv policijskog nasilja, a iako su započeli mirno, grupa demonstranata je zapalila automobil.

Niz protesta organizovan je nakon što je nekoliko policajaca napalo 22-godišnjeg mladića, te su ga seksualno zlostavljali pendrekom.

Desetine mladih okupilo na praznom parkiralištu u predgrađu glavnog grada Francuske, a neki od okupljenih su nosili transparente “Pravda za Tea“, mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojeg je policajac silovao pendrekom.

Protest je organizovan ranije u blizini suda u predgrađu Bobinji.

Mladić, identifikovan samo kao Teo napadnut je policijskom palicom tokom pretresa 6. februara. Jedan od policajaca je optužen za silovanje, a još trojica za nanošenje teških telesnih povreda. Slučaj je i dalje pod istragom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Neredi u Parizu zbog policijskog silovanja mladića pendrekom

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2017

U predgrađu Pariza Bobinji organizovani su novi protesti protiv policijskog nasilja, na kojima je zapaljen automobil...Afera Teo u kojoj je nekoliko policajaca napalo 22-godišnjeg mladića, te ga seksualno zlostavljali pendrekom pokrenulo je niz protesta u pariskom predgrađu...Desetine mladih okupilo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.