Novak je drugačija zver na grend slemu

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 23:49

"Novak je drugačija zver na grend slemu"

Tim Henman, četvorostruki polufinalista Vimbldona, oduševljen je Novakovom igrom u finalu Rolan Garosa.

Posle pobede od 7:6 (1), 6:3, 7:5 nad Kasperom Rudom, Britanac je konstatovao da je Novak još jednom pokazao kakav je igrač.

"Nije mnogo igrao pre turnira, ali to samo pokazuje koliko on ima samopouzdanja. U ovakvim događajima, gde se igra u tri dobijena seta. To je potpuno drugačiji mentalitet. Drugačiji nivo intenziteta. Bio sam u Rimu i gledao kako gubi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Hoilgera Rune. Iako je pokušavao, to nije isti intenzitet da se zaradi svaki poen", kaže Britanac.

Po dolasku u Pariz, mnogo toga se promenilo kod Novaka.

"Nije to znak nepoštovanja, Rim je veliku turnir, jedan od najavećih koje imamo, ali kada ga vidite na grend slemu tu je jednostavno drugačija zver! Drugi nivo, način na koji upravlja svim aspektima svoje igre, tokom dve nedelje i sedam mečeva. I sve je bolji i bolji. I morao je da bude, jer ne zaboravimo koliko je dobro Kasper Rud igrao danas. Ipak, Đoković je predobar", rekao je Henman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.