Nejmar: Srce je reklo da je vreme da potpišem ugovor...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Srce je reklo da je vreme da potpišem ugovor...

Brazilski as kao pravi fudbalski superstar predstavljem medijima i navijačima PSŽ-a

Najsukplje pojačanje u istoriji fudbala, Nejmar predstavljen je danas u press centru Pari Sen Žermena. Brazilski reprezentativac, koji je iz Barselone prešao u redove Svetaca za oko 222 miliona evra, potpisao je petogodišnji ugovor sa timom iz Pariza.

"Veoma sam, veoma srećan! Hvala vam što ste mi ovo priredili. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pariz je prelep grad i ne mogu rečima da opišem kako se sada osećam", izjavio je čudesni napadač.

Medije je interesovalo šta ga je to vuklo da ode iz Barselone, ma koliko para da su mu ponudili vlasnici PSŽ-a, prebogata katarska vladarska porodica Al Tani.

"Želeo sam promenu, hteo sam nešto više. Neki veći izazov. Trebao mi je cilj, a srce je reklo da dođem ovde! Nisam napustio Barsu zato što se tamo nisam osećao kao zvezda. Tamo mi je bilo savršeno, ali je srce reklo da je vreme da potpišem ugovor sa PSŽ-om. To mi je bila jedna od najtežih odluka u životu. Barselona je veliki klub i tamo sam ostavio mnogo prijatljla, ali i to je fudbal. Želeo bih i da se zahvalim mojim bivšim saigračima koji su tamo uvek brinuli o meni", objasnio je Brazilac.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nejmar dobio broj, otkrio šta je rekao Pikeu i zašto je napustio Barsu!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2017

Brazilac predstavljen na Parku prinčeva...Nejmar je danas i zvanično predstavljen kao fudbaler Pari sen Žermena, a tom prilikom se osvrnuo na razne teme..."Novac mi nikada nije bio glavna motivacija. Ono o čemu ja razmišljam jeste sreća. Da sam pratio novac, možda bih sada bio u nekoj drugoj zemlji....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.